Kadınlar için engelli ofisi açıldı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği Kadınlar Kolu Faaliyet Bürosu törenle hizmete girdi.


Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği Kadınlar Kolu Faaliyet Bürosu'nun açılış törenine Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Nizamettin Çam, Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Enver Güçyeter Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği üyeleri ve davetliler katıldı. Bilecik'te bir ilk olma özelliği taşıyan Kadınlar Kolu Faaliyet Bürosu, hayırlı ve uğurlu olması temennileriyle açılış kurdelesi kesilerek faaliyetlerine başladı. Açılış sonrasında Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Enver Güçyeter kısa bir konuşma yaparak, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Dernek çalışmalarında kadınların daha etkin ve faal bir konuma getirilmesi amacıyla kurulan Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği Kadınlar Kolu'nun başkanlık görevini Fatma Çelik yürütecek. Birlik ve beraberliği arttırmaya yönelik faaliyetlerin yapılacağı Kadınlar Kolunun çalışmaları arasında zihinsel engelliler ve ailelerinin eğitimlerine yönelik eğitim çalışmaları yer alırken bayan engellilerin kadınlar kolu bürosuna gelerek dışarıya çıkmalarını ve paylaşımda bulunmalarını sağlamak ve dernek çalışmalarında kadınların etkinliğini artırmak amaçlanıyor.
Cihan
http://www.bugun.com.tr/son-dakika/kadinlar-icin-engelli-ofisi-acildi-haberi-144298

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ