Görme Engelli Çocuklara Radyo Tiyatrosu

Pratik çözümleriyle hayatı kolaylaştıran Arzum, kurumsal sosyal sorumluluk alanında hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Görme engelli çocuklara yönelik düzenlenen Radyo Tiyatrosu projesi ile 'Bak Ne Anlatacağım' isimli oyun sahnelendi. Oyunun ilk gösterimi İstanbul Türkan Sabancı Görme Engelliler İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirildi.


Pratik çözümleriyle hayatı kolaylaştıran Arzum Küçük Ev Aletleri, kurumsal sosyal sorumluluk projeleri kapsamında görme engelli çocuklar için özel bir radyo tiyatrosu sergiledi. Arzum Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ekibi'nin öncülük yaptığı oyun, ilk olarak İstanbul'da yer alan Türkan Sabancı Görme Engelliler İlköğretim Okulu'nda dinleyiciyle buluştu.

Arzum çalışanlarından oluşan 11 kişilik ekibin sahneye koyduğu 'Bak Ne Anlatacağım?' oyunu kendisi de eğitimci olan Şeref İzgü'nün daha önce kaleme aldığı Ayna ve ve Gökay Baydak'ın yazdığı İnsanlık Hali isimli eserlerden esinlenilerek hazırlandı.

Arzum Küçük Ev Aletleri Hobi Kulubü üyeleri ve gönüllü Arzum çalışanları proje için 4 aylık bir eğitimden geçti. Eğitimleri tiyatro oyuncusu ve yönetmeni Sertaç Ayvaz'dan verdi. İlk oyunun Aralık ayında sergilendiği Arzum Radyo Tiyatrosu, 2013 döneminde başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Denizli ve Çanakkale'de de görme engelli tiyatro severlerle buluşacak.

http://www.sondakika.com/haber/haber-gorme-engelli-cocuklara-radyo-tiyatrosu-4245953/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ