Engellilere Yılbaşı Eğlencesi


Engellilere Yılbaşı Eğlencesi
Siirt Belediyesi, engelli vatandaşlar için eğlence düzenledi.
Fatih düğün salonunda düzenlenen gecede konuşan Ümitli Engelliler Derneği Başkanı Nihat Gökhan, geceyi düzenledikleri için belediyeye teşekkür etti. Gökhan, "Kısa bir süre önce kurulan bir dernek olarak 200 civarındaki engelliyi bir sivil toplum örgütü çatısı altında toplamak istedik. Bu gecede bütün engellileri bir araya getirmeye çalıştık. Ancak bazıları hasta oldukları için gelemediler. Geceyi düzenledikleri için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Selim Sadak, "Bireysel çabalarla bir yere varılamaz, ama örgütlü çabalar daha çok sonuç verir. Bu nedenle bir dernek çatısı altında bir araya gelen engelli vatandaşları kutluyorum. Engelli vatandaşlara her türlü desteği vereceğiz. Bir Çinatasözünde parasını kaybeden hiç bir şey kaybetmemiş, sağlığını kaybeden bir şeyler kaybetmiş ama onurunu kaybeden her şeyini kaybetmiş diyor. Sizler ise onurlarınızı kaybetmemişsiniz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Gökhan, Belediye Başkanı Selim Sadak'a bir plaket takdim etti.
Engeliler ile buluşma ve dayanışma gecesi, Geceye engelli vatandaşların canlı müzik eşliğin eşliğinde halay çekmesi ile sona erdi.

İHA
http://www.stargundem.com/ajanslar/engellilere-yilbasi-eglencesi-161392.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ