Engelliler eserlerini sergiledi


Eceabat Kaymakamlığı Engelli Kafe öğrencileri, düzenlenen eğlence programında, kursiyerler gösterilerini sergilerken engel tanımadı.
 
 
Engelli Kafe eğitimcileri ve öğrencileri, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Park Müdürlüğü Dinlenme Tesisleri'nde, çalışmaları ile ilgili eğlence programı sundular. Engelli öğrencilerin yaklaşık 3 aylık sürede yaptığı el sanatları sergisinin açılışının da yapıldığı programa Eceabat Kaymakamı Mehmet Akçay, Belediye Başkanı Kemal Dokuz, daire amirleri, Türkiye Görme Engelliler Çanakkale Şube Başkanı İbrahim Battal, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri ile engelli öğrencilerin aileleri katıldı.
 
Kaymakam Mehmet Akçay yaptığı konuşmada, Engelli Kafe'nin 3-4 aylık bir deneyim sürecinde büyük başarı sağladığını belirterek, yediden yetmişe herkesin bu projeye katılım sağlayarak destek olduğunu, ayrıca her sağlıklı insanında bir engelli adayı olduğunu söyledi.
 
Engelli kursiyerler, anlamlı "Mavi kapak toplama" kampanyası çerçevesinde topladıkları 10 bin adet mavi kapağı, Türkiye Görme Engelliler Çanakkale Şube Başkanı İbrahim Battal'a teslim etti. Halk oyunları gösterilerinin ardından öğrenciler, "Engelli Kafe Hatırası" olarak Kaymakam Mehmet Akçay’a el sanatları ile yapılmış bir obje hediye etti.http://www.canakkaleolay.com/details.asp?id=80559

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ