Engelliler Basketbol Takımı Dolu Dizgin

Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü dolu dizgin. 2. Ligde mücadele eden takım ilk dört maçında 3 galibiyet alarak alarak ikinci sırada bulunuyor.


Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Bağcılar Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sezona seri galibiyetlerle başladı. İlk dört maçında üç galibiyet bir mağlubiyet alan Bağcılar Belediyesi Engelliler Takımı 8 takımın mücadele ettiği ligde 2. sırada bulunuyor.

Son maçında Antalya Akdeniz Spor'la karşılaşan Bağcılar Belediyesi Engelliler Takımı, rakibini 68-33 mağlup etmeyi başardı. Engelli basketbolcular daha önce de Küçükçekmece Dostluk Spor'u ve İzmir Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü'nü yenmişti. Tek mağlubiyetini ise geçtiğimiz hafta Çanakkale Boğazgücü Spor'dan aldı.

Hedeflerini "1. Lig'e yükselmek olarak" olarak belirlediklerini ifade eden antrenör Aytek Cömert, "Tüm maçlarımızı kazanarak, bu hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi. Takım kadrosunun 15 kişiden oluştuğunu ve haftada dört gün antrenman yaptıklarını söyleyen Cömert, Bağcılar'da ikamet eden engelli gençleri takıma beklediklerini söyledi.

Engellilerin sportif faaliyetlerde ortaya koydukları başarılardan mutluluk duyduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Engelli kardeşlerimiz, kendilerine imkan tanındığında neleri başarabildiklerini bizlere gösteriyorlar. Ben kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum" diye konuştu.
http://www.sondakika.com/haber/haber-engelliler-basketbol-takimi-dolu-dizgin-4266397/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ