Engelli Vatandaşa Akülü Araba Yardımı

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde tekerlekli sandalye bağımlısı bir vatandaşın akülü araç özlemi Kaymakam İshak Çınar'ın özel çabaları ile mutlu sona erdi.


Pazarlar İlçesine bağlı Orhanlar Köyünde yaşayan 50 yaşındaki Mehmet Ünal isimli vatandaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfınca akülü araba alındı. Orhanlar Köyünde düzenlenen tören ile özlemini çektiği akülü aracına kavuşan Mehmet Ünal, özgürlük sevinci yaşadı.

Akülü tekerlekli sandalyesini teslim aldıktan sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Kaymakam İshak Çınar'a teşekkür eden Mehmet Ünal sevinç gözyaşı döktü.

Hayalindeki akülü arabaya kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Ünal, "Aldığım akülü araba ile birlikte artık daha fazla hareket imkanı bulacağım. En azından çevremdekilere daha az yük olacağım. Bana bu sevinci yaşatan İlçe Kaymakamımız İshak Çınar'a teşekkür ederim" dedi.

İhtiyaç ve talep olması halinde bu yardımların devam edeceğini

belirten Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar,"Biz devlet olarak her zaman mağdurların yanındayız" dedi.

Pazarlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 3 bin 200 liraya alınan akülü arabayı engelli vatandaşa teslim törenine İlçe Kaymakamı İshak Çınar, Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu, Emniyet Amiri Ahmet Durmaz, Pazarlar ilçesi Kiraz Çiçekleri Engelliler Derneği Başkanı Abdullah Altıntaş ve Orhanlar köyü Muhtarı Ali İhsan Dumlupınar katıldı. - Kütahya
http://www.haberler.com/engelli-vatandasa-akulu-araba-yardimi-4217962-haberi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ