Engelli Öğrenci Çifte Sevinç Yaşadı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde karne dağıtımı sırasında tekerlekli sandalye hediye edilen engelli öğrenci çifte sevinç yaşadı.


Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Yunus Emre Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Velilerin de katıldığı törende öğrencilere karnelerini dağıtan Kaymakam Niyazi, Yusuf Arat (11) adındaki engelli öğrenciye ise tekerlekli sandalye hediye etti.

Kaymakam Niyazi, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, çok çalışarak bir yerlere gelinebileceğini ve bu noktada öğrencilik dönemlerini iyi değerlendirmeleri gerektiğini ifade etti.

Karnelerinde başarılı olamayan öğrencilerin üzülmemeleri gerektiğini kaydeden Niyazi, çok çalışarak karnelerini daha başarılı bir hale dönüştürebileceklerini söyledi. Niyazi, okullara halkın da gelmesini sağlamak gerektiğini ve bu noktada Birecik Kaymakamı olarak elinden geldiği kadar eğitim-öğretime destek olacağını söyledi.

Kaymakam Niyazi'nin tekerlekli sandalye hediye ettiği engelli öğrenci Yusuf Arat çok mutluyu olduğunu belirtti. Öğrencinin babası Çetin Arat ise "Karne gününde bize çifte mutluluk yaşatan kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Daha sonra okul melodika korosu, öğretmenler odasında Kaymakam Niyazi ve misafirlere kısa bir melodika gösterisi sundu. Ayrıca okulun küçükler satranç takımı öğrencilerinin ilçe birincisi olduğu ve ildeki satranç yarışmalarında ilçeyi temsil etme hakkı kazandığı öğrenildi. Okul yönetiminden kısa bir bilgi alan Kaymakam Niyazi, yapılan ikramlardan sonra okuldan ayrıldı.
 http://www.sondakika.com/haber/haber-engelli-ogrenci-cifte-sevinc-yasadi-4276932/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ