Engelli çocuklar için yüzdüler


Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA) - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Turgutreis Beldesi'nde yaşayan yabancı uyruklular, engelli çocuklar yararına düzenlenen etkinlikte yardım topladıktan sonra yağmur altında denize girdi.



Bodrum Sağlık Vakfı bünyesindeki Begonvil Zihinsel ve Bedensel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi yararına düzenlenen etkinlik kapsamında, Turgutreis’te yaşayan yaklaşık 300 İngiliz, İskoç, Rus, Alman, Hollandalı ve Belçikalı bugün öğle saatlerinde Günbatımı Plajı'nda toplandı. Ellerinde Türk ve ülkelerinin bayrakları olan yabancılar denize girmeden önce Bodrum Sağlık Vakfı bünyesindeki engelli çocuklar için yardım topladı. Hava sıcaklığının 14, deniz suyu sıcaklığının 16 derece olarak ölçüldüğü Turgutreis'te, yağmur altında denize giren yabancılara bazı Türk turizmciler de eşlik etti.

Bodrum Sağlık Vakfı Müdürü Şafak Yaşar, sekiz yıldır süren etkinlik kapsamında bugüne kadar yapılan 50 bin liralık yardımla engelli çocuklar için eğitim araç ve gereçlerinin alındığını belirterek, "Turgutreis'te yaşayan yabancılar maddi yardımın yanı sıra sık sık merkeze gelip emek ve bilgi güçeriyle de destek oluyor. Tüm yabancılara ve Türk turizmcilere desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.
http://www.gercekgundem.com/?p=515932

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ