Engelli basketçiler 2’de 2 yaptı


Sahasında oynadığı sezonun ilk maçında Batman Engelliler Basket takımı, rakibini devirdi. Hakkari Sümbül basket ekibini 78-14’lik ezici farkla geçen Batman ekibi, alkışlandı. Batman Engelliler Basket takımı antrenörü Abdullah Bayram; “Sporcularımı aldıkları bu galibiyetten dolayı kutluyorum.
Biz kendi sahamızda ve seyircimiz önünde sezonun ilk maçına çıktık bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Farklı kazanmış olmamız da bizleri mutlu etti. Yeni sezonun ikinci maçını da farklı kazanarak yolumuza devam ettik. Bu maç artık geride kaldı biz önümüzdeki maça odaklandık. Önümüzde Hakkâri Yüksekova deplasmanı var. Zorlu bir deplasman ama biz bu maça en iyi şekilde hazırlanıp bu zorlu virajı da galibiyetle geçip yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.
SIRADA YÜKSEKOVA VAR
Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasrettin Kaya ise şunları söyledi; “Sezona şampiyonluk parolasıyla başladığımızı söylemiştik. Sezonun ikinci maçını da farklı kazanarak yolumuza devam ettik. Ben bizleri evimizdeki ilk maçımızda bizleri yalnız bırakmayan Tüpraş yönetimi ve çalışanlarını, Çözüm dershanesi öğretmen ve öğrenciler ile her zaman bizlerin yanında olan her maçımızda bizlere destek olan Batmanlı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Maçı ortaya koydukları mücadele ve güzel oyunla farklı kazanan sporcu kardeşlerimi de kutluyorum. Önümüzde Hakkâri Yüksekova maçı var bu hafta açık öğretim sınavları nedeniyle ligde maç yok bir sonraki hafta Hakkâri Yüksekova’ya gideceğiz. Takım olarak hedefimiz bu sezon Batman’a şampiyonluğu yaşatmak ve 1. Lige çıkmak.”
http://www.batmancagdas.com/engelli-basketciler-2de-2-yapti.htm

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ