Bayraklı'daki İşitme Engelliler Yemekte Buluştu


Bayraklı'daki İşitme Engelliler Yemekte Buluştu, Hasan Karabağ
Bayraklı Belediyesi Engelliler Merkezi Bayraklı'daki işitme engelli vatandaşlar ve ailelerini yemekte buluşturdu. 


Çay mahallesi semt merkezinde gerçekleşen yemeğe Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Belediyesi Engelliler Merkezi üyeleri, Bayraklı'daki işitme engelliler ile aileleri katıldı.

Konuk olarak katılan Karşıyaka İşitme engelliler halk oyunları ekibi Başkan Karabağ'a sürpriz yaparak birbirinden farklı halk oyunlarını sergiledi. Beğeni ile izlenen gösteri katılımcıların beğenisini kazandı. Gösterinin ardından işitme engellilerle yemekte bir araya gelen başkan Karabağ katılımcılarla tek tek ilgilenerek, sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Bayraklı'da yaşayan engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak adına bir çok hizmet ürettiklerini belirten Başkan Karabağ, "Tüm engelli vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet veriyoruz vermeye devam edeceğiz. Bayraklı'nın pazaryerlerinden ücretsiz olarak tezgah alanı

veriyor, Sosyal ve kültürel faaliyetlerde aktif olarak bulunmanızı sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Sorunlarınız bizim sorunlarımız çözüm noktasında her türlü yardıma hazırız. Sizleri Tire pazarı, Çanakkale gibi yerlere düzenlediğimiz gezilere davet ediyorum" diye konuştu.

Başkan Karabağ konuşmasının ardından işitme engelli vatandaşlarla sohbet etti.

(HK)

31.12.2012 12: 54: 40

TSI

NNNN - İZMİR
http://www.sondakika.com/haber/haber-bayrakli-daki-isitme-engelliler-yemekte-bulustu-4212790/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ