Bandırma Belediyesinden Engellilere Destek


Balıkesir'in Bandırma ilçesinde engelli öğrenciler Belediye Başkanı Sedat Pekel'e üzerinde Türk Bayrağı motifi bulunan tablo hediye etti. Başkan Pekel, bu anlamlı hediye için engelli öğrencilere teşekkür etti.
Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Engelli ve Engelli Aileleri Derneğini ziyaret etti. Başkan Pekel bu ziyaretinde kendisini duygulandıran bir sürprizle karşılaştı.
Engelli ve Engelli Aileleri Derneğinin bünyesinde "el sanatları eğitimi" alan engelli öğrenciler Başkan Pekel'e, üzerinde Türk Bayrağı motifi bulunan tablo hediye etti. Derneği ziyaretinde öğrenciler ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Sedat Pekel, öğrencilere ve dernek yönetimine teşekkür etti. Bayrak motifli tabloyu memnuniyetle kabul ettiğini belirten Başkan Pekel, "Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız, desteğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aralıksız sürecek" dedi. Sedat Pekel, ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden dernek yetkililerine ve öğrencilere Bandırma Belediyesi olarak engelli ve engelli ailelerine verilen desteğin bundan sonra da devam edeceğini tekrarladı.
http://www.stargundem.com/ajanslar/bandirma-belediyesinden-engellilere-destek-166746.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ