Aydın Belediyesi’nden Engellilere Ulaşım Kolaylığı

Aydın Belediyesi, engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıran uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor.
Aydın Belediyesi tarafından engelli vatandaşların işyerlerine rahat bir şekilde gidebilmeleri için uygulamaya konulan engelli hizmet aracı faaliyete başladı.


Evlerinden alınan engelli vatandaşlar engelli hizmet aracı ile işyerlerine getirilip, daha sonra iş bitiminde yine işyerlerinden evlerine bırakılarak ulaşım kolaylığı sağlanıyor.
Böyle bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden engelli vatandaşlar, “Verilen bu hizmetten dolayı çok mutluyuz. Ulaşımda yaşadığımız sıkıntı ve zorluklar engelli hizmet aracı ile sona erdi. Uygulamada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, önemli bir projeyi daha hayata geçirdiklerini belirterek, “Engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşama katılmasındaki engelleri kaldırmaya ve günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları azaltacak projeleri üretmeye devam ediyoruz. Engelli Hizmet Aracı ile engelli vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlıyoruz. Engelli olmak bir kusur değildir. Önemli olan hayatın normal akışı içinde bu insanlarımızın günlük yaşamını sürdürürken karşılaştıkları zorlukları azaltmak, yasalardan ve toplumun yaşam alışkanlıklarından kaynaklı engelleri kaldırmaktır” dedi.
(İHA)
http://www.mucadele.com.tr/haber/aydin/aydin-belediyesinden-engellilere-ulasim-kolayligi/41702

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ