Van Belediyesi'nden Engelli Derneklerine Ramazan Yardımı


Haber: Van Belediyesi'nden Engelli Derneklerine Ramazan Yardımı
Van Belediyesi tarafından, Altı Nokta Körler Derneği ile Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği'ne 100 adet Ramazan gıda paketi teslim edildi.
Gıda paketlerini teslim eden Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Eryılmaz, "Ramazan paketlerinin dağıtımı ramazan ayı ile birlikte daha hızlandırdık. Bize talepte bulunan 2 engelli derneğimize imkanlar doğrultusunda 100 adet yardım paketini teslim ettik" dedi.

Belediyeden talep edilen her türlü isteme belediye tarafından olumlu cevap verildiğini aktaran Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Başkanı Osman İnci, "Biz 2 gün önce belediyeye talepte bulunarak Ramazan paketi istedik. Belediyemizde talebimize hemen cevap verdiler. Belediyeden sadece gıda değil, Ramazanda, bayramda değil her zaman destek bekliyoruz. Şuana kadarda beklentilerimizi isteklerimizi yerine getirdiler. Belediye başkanıma ve tüm belediye personeline teşekkür ederim" diye konuştu.
Altı Nokta Derneği Başkanı Şahabettin Kayhan da "Önemli büyük kurumların biz engellileri düşünmesi, ziyaret etmeleri bizleri mutlu etmektedir. Kurumum ve şahsım adıma teşekkür ediyorum. Belediye sportif aktivelerde diğer illere gitmemizde belediyemiz bize ulaşım, konaklamada kiralama, diğer sosyal aktivelerde yardımcı oluyor. Belediye Başkanı Bekir Kaya ilimiz için bir fırsattı. Kaya'nın yaptığı çalışmalar göz önündedir. Bunların yanında sivil toplum örgütlerine yaklaşımı bulunmaz bir fırsattı. Umut ederim kiBekir Kaya bir an özgürlüğüne kavuşur" dedi
Konuşmaların ardından yardım gıda paketleri dernek başkanlarına teslim edildi. - Van

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ