Vali Harput’tan şehit aileleri, gaziler ve engellilere iftar


Vali Harput’tan şehit aileleri, gaziler ve engellilere iftarBursa valisi Şahabettin Harput, şehit aileleri, gaziler ve engelliler adına iftar yemeği verdi.



BUSKİ sosyal tesislerinde verilen iftar yemeğine Vali Şahabettin Harput ve eşi Funda Harput başta olmak üzere, şehit yakınları ve aileleri, gaziler ve engellilerin yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve İl Jandarma Komutanı Albay Vedat Çolak ile birlikte kurum müdürleri katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Vali Şahabettin Harput, Türkiye’de yaşayan herkesin bir vücudun azaları gibi bir ve bütün olduğunun altını çizerek, “Biz hepimiz bir vücudun azarlı gibiyiz, bir vücudun her hangi bir yerinde bir yerimiz ağrıdığı zaman hayatımız o gün mahvolur. Eğer biz toplum olarak bir vücut isek her bir vatandaşımızın mutluluğu benim mutluluğum, acısı benim acım olmalı. Eğer bu olmazsa bir yerde sıkıntı vardır.” dedi.
Şehit ailelere övgüde bulunan Vali Şahabettin Harput, “Şu anda burada şehit ve gazilerimiz bu ülkenin bağımsızlığına bu ülkenin bütünlüğüne bayrağımızın sonsuza kadar dalgalanması için her türlü tehdide karşı canını, kanını fedadan kaçınmadınız. Sizlerle beraber bulunmak benim için bir onurdur. Bize bu onuru yaşattığınız için eşimle beraber size teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Engellileri de hayata karşı verdikleri mücadeleden dolayı kutlayan Harput, “Engelli kardeşlerim, hayatın zorluklarına karşı azimle mücadele ederek ayakta durmaktasınız. Hiç kimsenin engelli olma veya olmama elinde değil, hiç kimsenin de biraz sonra engelli olmama garantisi yoktur. Eğer biz bir vücut isek engellilerde bizim vücudumuzun bir parçasıdır. Ben hepimizin ramazanın kutluyor ve şimdiden bayramınızı kutluyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ