Safranbolu Belediyesinden İki Engelli Vatandaşa 2 Akülü Sandalye



Başkan Aksoy, İki Engelli Bayan’ın tekerlekli sandalyelerinin yenilenmesine vesile oldu.
 
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Döndü Tosun ve Necla Ateşcan isimli iki engelli vatandaşımızın tekerlekli sandalyelerinin yenilenmesini sağlarken, Makam Odasında Akü’lü araçlarını alan Tosun ve Ataşcan, kendilerini yalnız bırakmayan, her koşulda yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen Başkanımız Sayın Dr. Necdet Aksoy Beyefendiye teşekkür ediyoruz dediler.


Başkan Aksoy ise, Akü’lü sandalyelerin temininde büyük katkı sağlayan Mehmet Nuri Arslan’a yaptığı bu hayırlı işten dolayı teşekkür etti.
 
Safranbolu sokaklarında artık engelli vatandaşlarımızın daha rahat ve güvenle gezebildiğini ifade eden Başkan Aksoy; “ aklımızdan ve yüreğimizden herkesin birer engelli adayı olduğunu çıkartmıyoruz. Engelli kardeşlerimize de çok büyük saygı ve sevgimiz bulunuyor. Bu nedenle engellilerle ilgili çeşitli çalışmalar yaparken bunun yanında kaldırımlarda belirli aralıklarla rampalar yaptırdık. Bu rampalarda amacımız engeli vatandaşımız yolda mağdur olmasın. İnşallah ikinizde bu araçları uzun süre kullanırsınız, Allah Kaza Blela vermavcsin “ dedi.
 
Döndü Tosun ve Necla Ateşcan ile bizzat ilgilenen Başkan Aksoy, araçlarda her hangi bir sorun olduğunda da yardımcı olacağını ifade ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 
http://www.safranbolu-bld.gov.tr/?/haberler/iki-engelli-vatandasa-2-akulu-sandalye-585

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ