İşitme Engelliler İsteklerini Belediyeye Sms ile İletecek

Sincan Belediyesi, işitme engellilere iletişim kolaylığı sağlıyor.

Sincan Belediyesi’nin “İşitme Engellilere İletişim Kolaylığı” sloganıyla hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesiyle işitme ve konuşma engelli vatandaşlar da istek ve önerilerini SMS yoluyla iletme imkanı bulacak. İşitme engelli vatandaşlar, (0312) 271-19-91 numaralı telefona SMS atarak istek ve önerilerini Sincan Belediyesi’ne bildirebilecek. Türk Telekom ve GES Telekom işbirliği ile yapılan projeyle iletişim engelinin ortadan kalkması amaçlanıyor.

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Göreve geldiğimiz günden bu yana Sincan’ımızı hep birlikte yönetmeye çalışıyoruz. O yüzden 500 bin vatandaşımızın her biri bizim için önemli. Engelli vatandaşlarımıza engelsiz bir dünya sunmak için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye gayret ediyoruz" dedi.

Her Cuma yaptığı halk toplantılarının yanı sıra dernek ve sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı istişare toplantılarıyla da Sincanlı vatandaşları dinleyen ve sorunlarına çözüm üreten Sincan Belediye Başkanı Tuna, engelli vatandaşlar için yaptığı hizmetleri de sürdürüyor. Daha önce görme engelli vatandaşların yolda rahat yürüyebilmeleri için akıllı yol projesini hayata geçiren Tuna, bu kez de işitme ve konuşma engelli vatandaşların sorunlarını çözmek için SMS hizmetini devreye sokacak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ