Engelli derneklerine ramazan yardımı


Engelli derneklerine ramazan yardımı
Van Belediyesi, Van’da bulanan Altı Nokta Körler Derneği ve Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneklerini ziyaret ederek 100 adet ramazan gıda paketi teslim etti. 


Van Belediyesi, Van’da bulanan Altı Nokta Körler Derneği ve Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneklerini ziyaret ederek 100 adet ramazan gıda paketi teslim etti. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Eryılmaz,  “Ramazan paketlerinin dağıtımı ramazan ayı ile birlikte daha hızlandırdık. Bize talepte bulunan 2 engelli derneğimize imkânlar doğrultusunda 100 adet yardım paketini teslim ettik” dedi.

Belediyeden talep edilen her türlü isteme belediye tarafından olumlu cevap verildiğini aktaran Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Başkanı Osman İnci, “Biz 2 gün önce Belediye ye talepte bulunarak ramazan paketi istedik. Belediyemizde talebimize hemen cevap verdiler. Belediye’den sadece gıda değil, ramazanda, bayramda değil her zaman destek bekliyoruz. Şuana kadarda beklentilerimizi isteklerimizi yerine getirdiler. Belediye başkanıma ve tüm belediye personeline teşekkür ederim” diye konuştu. 

Altı Nokta Derneği Başkanı Şahabettin Kayhan de Belediyeden her daim büyük hizmetler aldıklarını almaya da devam ettiklerini aktararak, “Yapılan büyük hizmetler bizi hem güçlü hem de mutlu kılıyor. Böylesi önemli büyük kurumların biz engellileri düşünmesi, ziyaret etmeleri bizleri mutlu etmektedir. Kurumum ve şahsım adıma teşekkür ediyorum. Belediye sportif aktivelerde diğer illere gitmemizde belediyemiz bize ulaşım, konaklamada kiralama, diğer sosyal aktivelerde yardımcı oluyor. Belediye Başkanı Bekir Kaya ilimiz için bir fırsattı. Kaya’nın yaptığı çalışmalar gözönünde, bunların yanında sivil toplum örgütlerine yaklaşımı bulunmaz bir fırsattı. Umut ederim ki Bekir Kaya bir an özgürlüğüne kavuşur” dedi

Konuşmaların ardından yardım gıda paketleri dernek başkanlarına teslim edildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SEDEF HASTALIĞI ÜZERİNE BİR SÖYLEŞİ